Osminkad och nyvaken, godmorgon!


@ badet


Vad ser du i honom?

- Allt som du inte ser


helgen lite snabbt

Fredag - skolan, sen åkte jag till Höstrusket och kollade på F96 med Mathilda, Damir och Gustav. Åkte hem med Patricia och sen sov hon här, vi somnade vid tre..

Lördag - Vi gick upp vid nio och åkte till Höstrusket vid tio, där kollade vi först på F97 och sedan P95 med typ hela P95 laget, kom till Kungshamn vid halv tio och hämtade godis hos farmor. Bussen hem gick tjugo över tio så vi gick till Kebab House och väntade där med Tim och William. När vi kom hem så lagade vi tacos och kollade på Beck.

Söndag - Farmor skulle hämta mig 09.05 och köra mig till Amborseröd och där ifrån skulle jag få skjuts av några till Höstrusket. Jag vaknade 09.10 av att mobilen ramlade i marken och dååå var det bråttom kan jag säga! Drog på mig kläder och sminkade mig i farmors bil, hehe. Kollade på Höstrusket med Viktor och Sebbe, sen åkte jag hem med Andreas och hans familj. Nu har jag nyss städat och om några timmar kommer Emil :)

gör vad du vill, men såra mig inte



Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

27/10-11

Började med Svenska, sen idrott, no, matte och dubbel HK. Hade prov och lagade sockerkaka fast åt inte, haha. Efter skolan åkte jag hem, låg i sängen och vilade i 1 timma och sen gick jag till Konfan. Det var sjukt intressant idag, konstigt nog. Någon ny ledare som gjorde allt så mycket roligare!
Skulle tränat med mamma, men min röst har inte funkat idag så det får bli imorgon istället.

gammal bild 


baby, it's real

Hemma idag, är fortfarande sjuk. Ingen feber längre men ont i halsen, huvudet och förkyld. Trots detta ska jag till Göteborg sedan, åker klockan 16.00 med pappa, bror, bästavän, hennes låtsaspappa och syster, kanske Josef också. Vi ska kolla på Frölunda - Luleå!
På fyra timmar ska jag göra mig platta håret, sminka mig, välja kläder, äta och lära mig svenska provet. Det kommer jag fixa, allt utom provet iallafall.. Ska lära mig 18 klassiker, vad dom handlar om och vem som har skrivit dom, fattar inte varör..


SHE WILL




Jag ska få ner dig, ända dit du fick ner mig


Sjuk tjej :/

Igår när jag kom hem ifrån Göteborg så åkte jag direkt till Sara och sov där, vaknade vid 10 imorse och mådde hur dåligt som helst så åkte hem.. Har feber och gick och la mig vid ett och vaknade nu. Ska äta lite nu och vänta på att Audrina Show ska börja. Måste bli frisk för ska till Göteborg imorgon efter skolan igen.. Aja, hörs sen!


Söta såhär innan åtta på morgonen..


Fredagsmys i Göteborg!


There's an endless story

Skolan idag var ganska chill, hade bara fyra lektioner och slutade 14.25. Då åkte jag och Sara till mig, vi lagade mat och kollade på tv. Klockan sex åkte jag och tränade på Tumlaren och när jag kom tillbaka så satt Sara i soffan med pappa och kollade på hockey, bästavän!
Nu har jag kollat kläder på nätet och ska snart sova, ska upp klockan sex imorgon för att sjunga för min bror som fyller år.


you are my cinema, i could watch you forever


träna med mami nu, puss


-


It's not my time

Ligger i soffan och kollar på Awkward, ska träna med mamma klockan åtta och innan dess vet jag inte vad jag ska göra. Haha, har ingenaning om vad jag ska skriva.. Men vi hörs väl sen eller något? Haha.


Somna och vakna i mitt sagoland

Klockan är inte ens åtta, men jag ska sova nu. Det senaste dygnet har jag sovit 1 timma, så nu ska jag ta igen det.
Hörs imorgon, godnatt!


Be strong now, because things will get better. It may be stormy now, but it can’t rain forever.


JUST A SMALL TOWN GIRL


fuck it

ALLT har var kaos idag! Har nog aldrig gråtit såhär mycket, jävla missförstånd hit och dit. Slutade med att jag och sex andra tjejer i klassen har pratat med kuratorn och rektorn i typ en timma, men orkar inte ta det nu, kommer aldrig ta det här faktiskt för det är såpas allvarligt.

Nu är jag iallfall hos Sara, ska sova här inatt. Puss!


Bästa helgen, lördag!

Vid ett kom massa släktingar och kompisar till familjen ifrån Blekinge så vi gick en promenad på bryggan, sen hit och fikade. Klockan fyra var det hockey, Frölunda - Färjestad och då kom Emil, Filip och Krille, haha vi var 25 stycken i värst hus!
Sen lekte vi lite med Lilly och klockan åtta tog vi bussen till Kungshamn och åt på Kebab House, sen bussen till mig igen. Då kollade vi på Frontier, värsta äckliga skräckfilmen! Efter det åkte dom hem och då låg jag och Wilma och pratade tills vi somnade.
Hon åkte nyss hem, har haft en grym helg med henne och killarna!! <3


Bästa helgen, fredag!

Jag skriver fredagen i ett inlägg och lördagen i ett, det blir så långt annars.

I fredags åkte jag och mamma till Uddevalla station och hämtade min älskade Wilma! När vi kom hem, hade ätit och gjort oss iordning så åkte vi till Kungshamn och träffade Emil, Filip och Krille. Vi var i Kungshamn i ungefär fem minuter innan vi gick hem till mig, haha. När vi väl kom hem så kollade vi på Taken och så, vid elva stack dom så då gick jag och Wilma och la oss!


FREEEEDAAAAG!!

Godmorgon!
Haha, tror aldrig att jag har bloggat såhär tidigt någon gång innan. Men iallafall, igår var jag, Sara och mamma på Torp. Köpte världens bästa present till min bror! Sen när vi kom hem så pluggade vi som satan och sen var det Frölunda - Hv71. Efter det pluggade vi lite till, sen vid halv elva så satte vi på Taken och efter det sov vi.
Nu vaknade jag nyss, bästavän sover fortfarande, måste väcka henne nu! Pusss


Tråkig dag!

Har inte hunnit blogga idag men slutade skolan 15.40 och efter det var det konfa till 19.00, sen har jag bara pluggat massa men kan fortfarande ingenting..
Nu kollar jag på repris av Jersey Shore och ska snart sova, hörs imorgon! Godnatt!


I waked up with a strange tattoo

Så fin!
Om 3 år är den min <3


SVERIGE ÄR KLARA FÖR EM 2012, HELT SJUKT! SÅ STORT!!!!!!

.

Pretend you don't love him, just pretend. Then two things will happen. He realizes he misses you, and you realize you don't need him.

Gick upp 06.39, gjorde mig iordning och åkte med Sara till skolan. Hade bara lektioner på S idag. Svenska, spanska, syslöjd, SO, SO igen.
Det gick snabbt på förmiddagen, på spanskan hade vi en tjej ifrån spaninen som lärare och på syslöjden låste jag och åtta till in oss i soffrummet med lärarens nycklar, hon tog det också på skoj och stod och lekte apa?! Haha, sick.. Hade prov på ena SO lektionen också, det tog 1 och ½ timma, så jobbigt! 
Efter skolan var jag med Sara, vi tittade på The reef, lagade tacos, tittade på Frölunda - AIK och lite av landskampen. Hon åkte nyss och nu ska jag duscha, sen sova. Haha, skriver alltid att jag ska sova men jag lyckas aldrig somna innan tolv, hur mycket jag än försöker!

repris, men har ingen annan


Ett leende betyder inte alltid att man är glad, utan att man är stark nog att le även om det gör ont.


GALAXY





studying = student dying

Skolan idag var jätteseg! Slutade 15.40 och åkte hem, skulle egentligen vart med Mathilda men behövde verkligen plugga till provet som vi har imorgon, så efter att jag hade gjort det i tre timmar så kan jag det faktiskt utantil. Så skönt! Nu kollar jag på Svenska Hollywoodfruar, Maria Montazami ♥
Måste ta fram kläder tills imorgon, plocka ordning på rummet och lägga mig tidigt. Somnade halv två inatt vilket är alldeles för sent för att jag ska funka normalt. Hahaha jag menar, jag började nästan gråta förut när jag såg att vi inte hade pomfrit hemma..


Godnatt!


Just a kiss on your lips in the moonlight




Klasskort 2011




BE AWESOME

Var nyss i kyrkan på konfirmation, segt men så är det om man vill ha pengar, hehe! Nu ligger jag i min nya onepiece och kollar på Plain Jane, ska till Nella sedan och mysa.
I fredags var jag med Sara, hade tacoskväll, tittade på Sverige - Finland och Idol. Efter det gick vi ut och gjorde inbrott hos Nella och Cissi, kollade på film med dom och så, sen sov vi hos Sara.
Igår var jag med Wilma och Sara, efter Frölunda matchen så kom Saras familj och åt här, efter det gick vi ut. Det fanns ingenting att göra så vi gick först till Väjern, sedan till Kungshamn och sen satte vi oss mellan två vägar och väntade på Kukas och Oliver, vi gick till Wilma och värmde oss, mina fingrar var is.. Vi var där till ett ungefär, då var jag så trött så somnade i deras soffa så jag och Sara åkte till mig. När Saras familj åkte så gick jag och la mig.


Snart spelar Frölunda, kärlek ♥


and here we go again

Haha, ser att det fortfarande är några som kollar på denna bloggen.
Men jag har bestämt mig för att börja blogga här igen, gud vad jag velar hit och dit med vart jag ska blogga, men nu blir det här.
Imorgon ska jag vara med Carina så då ska hon nog göra en ny header och så till mig, den jag har nu är ett halv år gammal..
Min dator är trasig och har vart sen mitten av sommaren, så jag har mammas just nu. Håller på att tjata på pappa om att få en Macbook PRO och jag tror faktiskt att jag lyckas!
Förresten så dog ju Steve Jobs här om dagen, R.I.P! ♥


RSS 2.0