If you could only see how blue her eyes can be when she's sad


When I look into your eyes, I see rainbows in the sky

image description
Gick upp vid nio, duschade och åkte till Trollhättan med ett stopp för att kolla på tapeter. Min stackars Patricia har fått Malaria, 1 av 100000 får det på ett år i Sverige och så får hon det.. Vi fikade, pratade och tog det lugnt i kanske fyra timmar. Åh, tycker så synd om henne, mådde så illa när dom stack henne i armen och tog blod.. Min älskling ♥ Efter det så åkte jag och mamma till Överby och tittade lite, sen till McDonk och sedan hem. Nu ska jag snart göra mig iordning, äta och åka till en kåååmpis. Pusss

PUSSS

Hahah åh gud!!
Jag har cpmycket energi och jag ska sova? Hahah good luck.. Idag var det skola, sen åkte jag hem och kollade på ett avsnitt O.C, efter det kom Sofie. Vi lärde oss en låt haha, sen gick vi till pizzerian och åt. Efter ett tag kom Jonte och Anna dit, så snackade vi med dom i kanske en timma innan dom gick, då kom Jimmy. Visade han lite saker, snackade om allt och inget osv, sen kom Robin. Vid 22 gick vi till busshållsplatsen för att Sofie skulle hem och då åkte även Robin. Efter det gick jag och Jimmy hit och kollade på Trassel, sen gick han vid 12 kanske. Nu ska jag försöka sova, klockan ringer 08.57 imorgon.. Ska till min fina vän på sjukhuset och hälsa på, sen om jag lyckas övertala mamma så åker vi och fikar på Starbucks och tar en sväng på stan.

Bästa du ♥

Seriöst, bli frisk nu! Jag gråter för jag tycker så synd om dig, plus att jag är rädd.. Du skulle komma hem från sjukhuset igår och då skulle jag komma till dig efter skolan, så ringde mamma och sa att du skulle ligga där inatt med, och nu ska du stanna tills på söndag? Snälla nu, piggna till! Jag saknar dig så otroligt mycket. Du är stark, ellerhur? Det kommer fixa sig galant, bara du kämpar gumman. Jag vet att du inte får ha dator och sånt så du kan inte läsa detta, men när du kommer hem så kan du det. Jag kommer till sjukhuset imorgon om du orkar med besök. Och glöm aldrig, att jag älskar dig!

Svar på tal? :)

Det var någon som frågade vart jag har köpt mina skinnbyxor, när jag köpte dom och hur mycket dom kostade. Först vill jag bara säga att det är inte riktiga skinnbyxor, utan vaxade jeans. Jag köpte dom på Gina för kanske 2 veckor sedan, dom kostade runt 500 om jag minns rätt! :)

i don't give a fuck


Du kan fortsätta med att säga till alla att jag har förstört ditt liv, den ända skillnaden är att jag inte bryr mig längre, för jag vet vad jag har gjort och inte gjort.

I'm just sayin' you could do better

kan-inte-sova

I know you still think about the time we had

Suger fett att jag bröt mitt godislöfte, nu äter jag varje dag haha..
Har vart med Wilma idag, vi har mest tittat O.C och snackat typ. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Drake på högsta volym. Har ganska mycket plugg men kan inte börja förens bästis skickar en länk till någon sak och hon är inte hemma så ah, det går inte så bra hehe. Medans jag väntar ska jag plocka upp alla kläder på golvet som jag har sagt att jag ska göra i några veckor, kuuuul.
Ahja, pusss ♥

Utan dina andetag

Hihih ser ut som en rosa teletubbies.
Kom hem från skolan vid 4 och sen dess har jag ätit lite. Nu kollar jag på O.C, börjar bli sjuk igen.. Sen ska jag tvinga min mamma eller pappa att åka till ica med mig så jag kan köpa godis tills imorgon, ska titta film på eftermiddagen i skolan och vill inte gå till ica på rasten för det är så halt ute. Mååååste komma på vad jag ska skriva HUBBA om också, altså vart jag ska praoa, blir antagligen i Göteborg men jag får se! Det ska jag veta typ imorgon så har lite bråttom, plus att jag ska lära mig spanska läxan vilket jag suger på och börja läsa min deckare, om jag inte är så busig som förra gången och kollar på en film och säger att jag har läst boken istället. Biff krim här japp ;) Äsch, ska fortsätta titta på O.C nu, ha det!

Visste ni en sak?

Så fort jag får, så ska jag göra en tatuering med tre fåglar på, antingen som på bilden eller på handleden. Många ser den säkert och tänker "shit vad fin denna vill jag också ha", men så är det inte för mig. För mig betyder den så enormt mycket, och det har den gjort länge nu.. Varje gång jag är ledsen så tittar jag på den, det är ganska sjukt, men på något sätt så mår jag bättre då. Dom där små, underbart fina fåglarna hjälper mig. För mig betyder den "flyg vidare", att jag ska lämna det som har hänt bakom mig och flyga vidare. Vad som än händer, så ska jag inte fastna i skiten utan jag ska som sagt flyga vidare.

Dagens!

Klädsel: Blus, kofta och skinnbyxor
Humör: Glad, irriterad, trött
Låt: Sofijah feat. Olivia - Släpp mig fri
Person: Ebba & Alma
Blogg: nyheter24.se/modette/angelicablick
Vill ha: Längre helg
Köpt: Godis
Borde: Plocka upp alla kläder på golvet

Livet går ifrån det sämre till bättre


Hon gillar honom, han gillar henne, alla vet, utom dom


Jag vet mycket väl att det jag gör inte är bra för mig, men jag gör det ändå

Kom hem för ungefär en timma sedan och ska snart sova. Imorgon är det konfa klockan 11 och släktkalas till min kusin vid fyra. Godnatt!

Dagens!

Dagens:
Klädsel: Bustier, stickad håltröja (?), skinnbyxor & ringar
Humör: Glad, trött
Låt2Pac – Ghetto Gospel
Person: Hela familjen Tolf Järleklint ♥
Blogg: www.victoriathornegren.se 
Vill ha: Bra resultat på matteprovet..
Köpt: Ingenting faktiskt
Borde: Plocka upp alla kläder på golvet, sova

I'm not gonna fight for you and me, not this time

Dagen började helt cp dåligt, bråkade med en av mina närmaste kompisar, blev kallad massa saker och sånt vilket ledde till att jag och han inte kommer snacka mer typ.. Efter det var jag allmänt depp, skolan gick segt osv. När jag kom hem så pluggade jag på engelska glosor och sen har jag inte gjort så mycket. Nu kollar jag på Sveriges värsta bilförare, en kille härifån som jobbar på Tumlaren är med, lite kul hehe. Om någon undrar vem det är så är det Josef, han som är mörk och har basker haha.
I pauserna ska jag välja kläder, ta bort sminket osv, sen sova hyffsat tidigt idag, är helt slut pga pencilinen jag tar..
Ha det så bra, godnatt! ♥

Min älskade bästavän..

'

Jag älskar dig.
Och som jag har sagt, jag är ingenting utan dig, okej?
Lämna mig inte, lämna mig aldrig <3
Kom ihåg vad du har lovat mig.

Just girly things!


Finaste covern någonsin

Nu ska jag göra mig iordning och åka till skolan, detta bilr min första heldag i skolan iår hehe.
Ha en bra dag! ♥

It's time to be a big girl now, and big girls don't cry


In another life I would make you stay


Dom är så himla fina tillsammans!


Hej bihåleinflammation...

Yepp, som rubriken säger så har jag fått bihåleinflammation, även väldigt hög sänka.
Jag har vart sjuk från och till sen i novemer, har liksom aldrig blivit helt bra. Igår hade jag sån sjuk huvudvärk så mamma sa att hon skulle ringa doktorn imorgon (alltså idag), så idag ringde hon och fick tid på onsdag, men på första lektionen idag så började den extrema huvudvärken komma igen så vi åkte till "drop in" idag hos doktorn istället, satt och väntade i väntrummet i 1 timma och när jag väl kom in till doktorn så bröt jag ihop för att jag hade så grymt ont.. Hon tittade massa saker och sa att jag hade bihåleinflammation. Sen fick jag ta blodprov och då visade det sig att min sänka var hög. Sänka är typ ett täcken på att kroppen inte mår bra, man ska ha runt 5 och jag hade 46. Så nu ska jag äta 8 tabletter om dagen + ta nässpray 2 gånger om dagen i nästan 2 veckor, wihoo.. Ska stanna hemma från skolan idag och imorgon, om jag mår okej på onsdag så ska jag till skolan eftersom att bihåleinflammation inte smittar.
Nu ska jag försöka sova lite, sen titta på film och allt sånt som man gör när man är sjuk hehe, kram!

Som om jag har skrivit den själv

Bästavän? aldrig igen..

Min dag i Göteborg

Kom hem för ett tag sedan, dagen har varit jättemysig, älskar småbarn!! Det kan misstolkas men ah, misstolka det inte ;) Kom hem från lägret vid 10 och då åkte vi till Gbg, hämtade mina kusiner Elliot och Bianca och åkte till IKEA. Efter det åkte vi till NK och fikade med Oliver och Josef också, sen fick jag med mamma och småbarnen till Raglady och Chelsea, köpte en stickad kofta och en blus typ. Efter det åkte vi till Scandinavium, åt på donken och sen kollade vi på Disney on ice, det var faktiskt kul! Nu ska jag sova för är hur trött som helst, godnatt!

orka vara seriös när man är trött?! hahah söt osv

You found me lying on the floor

Håller på att göra en Tumblr, men kommer inte på vad jag ska heta.
Annars då? Sofie kommer om kanske 3 timmar, klockan 18.00 åker vi till ett vandrarhem på konfaläger, kommer hem imorgon vid 14.00 (!?) och då åker jag direkt till Göteborg och kollar på Disney on ice med två av mina kusiner och sover hos dom tills på söndag. Räkna inte med mycket bloggning denna helgen, för det blir det inte.
Nu ska jag städa rummet, platta håret, måla naglarna, packa och sånt :)
Förresten, grattis Jimmy ♥

First step 2 forever

Började läsa JB's bok förut, ganska svår eftersom att jag inte är någon höjdare på engelska men det funkar allt! Har även kollat på O.C och haft den värsta huvudvärken i mitt liv..
Nu ska jag äta och kolla på hockey, pusss

Jag vill ha en pojkvän :(:(:(:(


Jag vill inte ha så mycket av dig, bara ditt efternamn

Suddig bild.
Nu ska jag sova och hoppas på att bli frisk!
Godnatt ♥

I hope that one day, we'll laugh together and say that all this time was worth waiting for


Vi är inte såna som i slutet får varann

Skulle verkligen inte tacka nej till detta en gång till,
Turkiet med världens bästa vän♥

Sjuk flicka

Jag just nu haha..
Ligger jag i sängen och äter riskakor samtidigt som jag kollar på O.C, pusss

There's a place in my head that repeats what you said that day


The best I ever had


Denna skönheten ska jag ha i några veckor nu..


Grattis "mamma" ♥

Ända sen jag åkte till Turkiet med Sara och hennes familj så har Maria, Saras mamma, vart som extramamma för mig. Jag känner mig så trygg när hon är med.
Hon är den som har sagt till mig att jag kan ringa henne mitt i natten om det är något, och det känns så himla bra!
Hon är den som alltid kramar mig och säger "ta vad du vill i kylen och känn dig som hemma", och jag känner mig verkligen som hemma hos dom.
Hon är en av de snällaste och finaste som finns på denna jorden, och idag fyller hon 39 år.
Grattis världens bästa Maria, jag älskar dig!

Så jävla bra Tyra!


världens finaste låt och världens fulaste tjejer

Osminkade och ser ut som troll, men vi är söta!
Kommer en annan låt i slutet men orkar inte byta.

Hej älskling


Detta skulle gjort mig till den lyckligaste tjejen i världen just nu


Hey I heard you were a wild one


Sammanfattning av 2011 i text!



Januari - Året började jättedåligt, var i Sälen, började skolan och längtade till sommaren.

Februari - Var med vänner varenda dag och åkte till Sälen över sportlovet.

Mars - Shoppade, var med vänner, var modell på en modevisning.

April - Fyllde år och fick min älskade mobil, var med vänner, färgade håret brunt, köpte löshår.

Maj - Blev varmt ute, solade, hade grillkvällar med kompisar, åkte till Rhodos, fick tandställning.

Juni - Fick sommarlov, åkte till Mästarcupen, spelade Kallescup, träffade Ebba, sov i en sjöbod med Wilma, Hanna och Emma, åkte ut med båten, var mycket på Liseberg.

Juli - Började umgås med Emma och Anna mycket, träffade Alexander som gjorde min sommar till den bästa, Dana cup i Danmark, åkte vattenskoter, fikade på CR varje dag och hade the time of my life.

Augusti - Åkte till Danmark, var med Alex varje dag, åkte ut med båten, åkte till honom i Vedum, var i Göteborg, började 8an, blev tillsammans med Alexander, träffade min nu bästavän Sara.

September - Tog slut mellan mig och Alex, Turkiet med Sara och mådde bra i en vecka, kom hem och mådde dåligt igen, var mest själv, gick åt helvete i skolan.

Oktober - Mådde forfarande dåligt, hade utvecklingssamtal, började ta tag i skolan, slutade fotboll, var med Sara varje dag, firade Oliver och Elliot i Göteborg.

November - Var med vänner, åkte på massa Frölunda matcher, Konfaläger, åkte till London, var på Höstrusket.

December - Idol med bästavän, hockey med hela KIF, fick mina första betyg, Wilma kom hit, firade jul i Göteborg, åkte till Sälen och hade cpkul!

Jag älskar er bästisar ♥

'

Svar på tal typ

Fick en fråga om vem Oliver är och vad som har hänt med honom och eftersom den som frågade var anonym så får jag svara här.
På dagisbilden jag la upp så är Oliver killen med blå tröja som sitter över killen som sitter på en cykel, mellan en kille i vit tröja och en i blå/vit tröja. Oliver och jag var bra kompisar från att jag började på dagis, tills han gick bort. Det var när jag gick i nollan, han gick i ettan (han var ett år äldre). Jag kommer ihåg den dagen så väl.. Vi var ute och lekte, så var inte Oliver där den dagen, men ingen svarade varför. Efter ett tag var det någon vuxen som berättade att Oliver aldrig skulle komma tillbaka, aldrig. Jag var liten och många tänker säkert "du förstod väl inte vad som hände blablabla" men jo, min farfar gick bort året innan så jag visste precis, han skulle aldrig mer komma tillbaka. Oliver och hans mamma gick bort i en bilolycka när dom skulle åka till en begravningsbyrå för Olivers morfar hade dött, det var vinter och is på vägen så dom sladdade av och landade på en äng vid sidan, dom skulle in på en mack så Oliver hade precis tagit av sig bilbältet, lite för tidigt..
Allt som finns kvar nu är minnerna, några få foton och trädet som skolan planterade för honom.
Himlens sötaste ängel ♥


lånade bilden av oda,
hoppas att det var okej, mina är på vinden

Bästa sommaren, saknar allt. Att det kan förändras så mycket på bara några månader


På dagis när allt var så himla bra

varje dag funderar jag över hur mitt liv skulle sett ut om oliver fortfarande levde..♥

Så fint!


Åt helvete med allt

Jävla skitdag, allt går emot mig!
Går och lägger mig godnatt.

Jag gråter så underbar han är!


att glömma någon man älskade är som att minnas någon man aldrig har mött

jag saknar dig, även fast jag inte vill och inte får

"gilla så skriver jag om dig i min blogg"

Albin Karlsson - Snygg och snäll kille, känner inte så bra men lyssnar alltid på en och finns alltid där
Julia Berndtsson - Huuuur söt som helst, varje gång jag har sätt henne så har hon vart glad och hon verkar göra andra glada också
Gustav Hökegård - Har bara träffat några gånger så känner inte så bra, men han gör Mathilda glad och det gör mig glad
Anna Hansson - Går i min klass, sjunger otroligt bra och är jättesnäll
Albin Berntsson - Ursnygg kille och snäll, jag och han har glidit isär och jag saknar dig ska du veta
Lucas Christiansson - Han är snygg och jättesnäll, lätt att prata med och finns alltid där, tillsammans med min lillsis också hihih
Sara Tolf - Min allra bästa vän, en av tjejerna jag älskar mest på denna jord, hon är så bra!
Emil Walfridsson - Min bästa killkompis, helt underbar är han, litar på honom och han lyssnar alltid på mina problem, förlåt om det är jobbigt ibland (a) älskar denna killen
Filip Kirsby - När det tog slut mellan oss för lite mer än ett år sedan så gled vi isär vilket jag tycker är synd, han är en jätte go kille
Gulan Kaplan - Min äggula, världens goaste människa, får mig att skratta även fast jag inte vill, loooove
Sarah Wickman - Åh, denna tjejen är så hiiimla bra va! Så underbart vacker och snäll, hon är den som vet mest om mig och jag litar verkligen på henne, finns inte ord för hur mycket hon betyder för mig
Hampus Andersson - Snygg kille, grym på att laga pannkakor *host*, snäll och rolig även fast han tycker att jag är osmart
Kajsa Damgaard - Var min bästavän förr, sen gled vi isär och nu pratar vi knappt med varandra vilket jag tycker är jättesynd, för hon är så himla bra
Wilma Tunsved - Min Wilmuuur, bästavän, våra minnen är oslagbara, älskar henne så mycket alltså
Christoffer Persson - Denna killen har nog världens skönaste skratt! Jätte go och snäll är han också
Ebba Linnea Johansson - Vad skulle jag gjort utan henne? Det finns inte ord för hur mycket denna tjejen har hjälpt mig när jag har haft det jobbigt, tack tack tack Ebba! Vi träffas inte ofta vilket suuuger, men snart så. Älskar henne, till månen och tillbaka
Elin Amandusson - Stört fin brud, har lite minnen med henne och dom vi har glömmer jag aldrig
Andreas Amandusson - Barndomsvän, jättesnäll och snygg, pratar dock inte så ofta
Tim Arasimowicz - Älskar hans dialekt, hatar honom för att han har berättat *han vet vad* till alla men ändå snäll och rolig, haha det där blev konstigt men ja :)
Emma Alexandersson - Helt underbar person, finns alltid där för mig och stöttar mig när det är svårt, fin som tusan är hon också
Anna Sommer - Vi hade bästa sommaren tillsammans men sen, sen vet jag inte vad som hände. Nu snackar vi nästan inte alls, synd tycker jag för hon är så go
Sandra Lindahl - Jätte go tjej, bra på fotboll och hur fin som helst
Douglas Mossenberg - Har bara träffat några gånger på ssc för mer än ett år sedan, saknar honom alltså.. Snygg och go kille
Desiree Mattson - Men denna människan har man alltid roligt, har aldrig sätt henne vara sur, vill va som dig hihih
Hampus Dahlqvist - Vi två var bästavänner i 3-4 år, vi hade våra stunder där vi var tillsammans och där vi bråkade, förra nyåren blev allt kaos och vi pratade inte på nästan ett år, såg varandra på kalles men sen var det inget mer med det, nu smsar vi nån gång ibland men vi känner varandra så bra. Jag saknar honom, massor
Wilma Hedlund - Lillasyster, kommer alltid älska henne, vad som än händer
Sara Malm - Söt och go tjej, har lite minnen med henne som Danmark i somras heheh, hon är bra hon
Arvid Hammar - Så grymt snäll är han, helt sjukt. Snygg och omtänksam, tycker om dig hörru
Philip Hansson - Känner inte bra men han verkar vara hur härlig och go som helst, snygg också
Jesper Johansson - Samma här, känner inte bra, men vad jag har hört så är han världens snällaste
Josef Kvarnström - Han har blivit som min bror eftersom vi träffades varje dag i kanske 5 år, nu har han flyttat och jag saknar faktiskt att se honom här med Oliver varje dag, jätte go kille
Ellen Leijen - Kan vara den vackraste tjejen på denna jord, jätte snäll och härlig
Johan Söderstam - Samma som Douglas, träffades bara några dagar på ssc, snygg och saknad
Thilda Hassellöv - Denna tjejen går alltid att prata med, hon lyssnar alltid, fin som satan
Emma Olsson - Vi har vart vänner sen, jag vet inte när men länge iallafall, nu pratar vi knappt med varandra längre, söt tjej iallafall
Oda Tollesson - Så söt är hon, snäll också! Känner inte bra för hon flyttade, men vi var mycket på dagis, lekte mamma pappa barn med Oliver♥
Sofie Sanderöd Rodin - Helt underbar tjej, ses alldeles för sällan dock, älskar denna tösen, min Soffsa
Filip Bjelke - Skrattar alltid när jag är med honom och hans skratt är helt underbart, snäll som tusan är han också
Oscar Karlsson - Snygg och go kille, jättesnäll verkligen
Felix Hagman - Usch vad jag saknar honom, sjukligt snygg och galet go
Freddy Svensson - Känner inte bra, men han verkar vara jätte härlig och han är rolig
Hanna HK - Saknar denna tjejen, har nåra minnen och dom är helt underbara! Hon är så fin, bra, snäll, rolig, allt. Våran natthumor är bäst
Alban K Zeneli - Känner inte bra, men go och snygg
Jonathan Gustafsson - Hahah varje gång jag hör hans namn så tänker jag på hans skratt och då börjar jag skratta, det är så härligt alltså! Snäll och snygg är han också
Sebastian Roos - Skitsnygg är han, känner inte bra men verkar och har hört att han är jättesnäll också

_

Dom frågar: Varför krigar du för honom? Det kommer ändå aldrig funka mellan er.
Jag svarar: Varför lever du? Du kommer ändå dö.

På väg hem

Right now, bäste drickan ❤

Har åkt i 3 timmar så har drygt 2 kvar.

 


you are


Såhär kul har vi i Sälen!


RSS 2.0